CeNDieF tanca del 20 de desembre de 2019 fins al 6 de gener de 2020, i torno de nou el 7 de gener, començant les visites a la consulta del C. Castillejos, 314 de Barcelona.

2020 arranca amb un projecte il·lusionant, amb la creació del Departament de Nutrició i Composició Corporal Avançada (DNiCCA) a l’INEFC de Barcelona, on juntament amb el Dr Quim Rosales de Faixat BodyScan i la Dra Marta Carrasco de l’INEFC de Barcelona desenvoluparem la tasca de d’assessorar esportistes d’alt nivell, tant pel què fa a l’alimentació com a la composició corporal.

Us vull fer saber quin és el meu desitg per aquest 2020: que sigui un any de molta salut, d’alegries familiars, ple d’èxits, farcit de noves amistats, de tancament de vells projectes i de la posada en marxa del que ha de ser el meu gran projecte acadèmic, el doctorat.

Molt Bones Festes a totes i tots! Disfruteu, descanseu i ens tornem a veure aquest gener.

Jordi Sarola Gassiot, Dietista-Nutricionista (CeNDieF)