Cada vegada hi ha més gent que regala experiències en comptes de regals materials i a CeNDieF hem pensat, perquè no nutrició esportiva? Segur que algú proper fa temps que pensa en visitar-se i potser has pensat en aquest detall, el de regalar nutrició esportiva, i per aquesta ocasió tan especial fem un descompte del 10%.

Aquest no és un pack normal, és un paquet de nutrició esportiva semi professional i professional (PRO) que conté una primera visita complerta de nutrició amb proves úniques de composició corporal avançada: 1a visita d’1 hora i 45 minuts amb un Dietista-Nutricionista on es fa l’entrevista inicial d’hàbits alimentaris i on també es valoren els objectius; diverses proves de valoració de la composició corporal com són l’antropometria manual, la DEXA, la BIA i la BIVA, totes elles per fer aquesta primera valoració física.

Aquest paquet també conté la 2a visita d’aproximadament 45 minuts, on se li entregarà a l’agraciat/da la planificació alimentària, amb l’alimentació que ha de seguir, l’estudi alimentari-nutricional i la valoració antropomètrica, tot explicat.

Li regales per Nadal o per Reis i llavors ja pot venir qual vulgui, sempre amb cita prèvia els dies de visita. Les visites de nutrició esportiva PRO només les fem a l’INEFC de Barcelona, al Departament de Nutrició i Composició Corporal Avançada (DNiCCA), Avinguda de l’Estadi 14 Barcelona.

Fes disfrutar als teus amb l’experiència d’una visita complerta de nutrició esportiva PRO, per a començar el 2020 amb l’aprenentatge, la motivació i els coneixements necessaris per afrontar aquests reptes personals únics que et fan vibrar al màxim.

El 10% de descompte és sobre el paquet sencer i la promoció acaba el 6 de gener de 2020.

Tenim un val regal on posar el nom, demaneu-lo i us l’enviarem.

Pots informar-te sense compromís a través del correu electrònic jsarola@cendief.cat o bé truca al 93 545 58 74.