El Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella (CeNDieF) va néixer l’any 2005 al carrer Fontanella 21, en un centre mèdic del 4rt pis. Molts de vosaltres heu estat atesos en aquell despatx i també en el que ho ha estat durant dos anys i mig al carrer Castillejos 314 però definitivament marxem a les instal·lacions de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) a Montjuïc. Els propers mesos de març i abril seguirem donant assistència a Castillejos, tots els dimarts de 9 a 19,30 h però a partir del mes de maig només passaré visita al Departament de Nutrició i Composició Corporal Avançada (DNiCCA). Tot i ser l’INEFC allà s’hi pot visitar tothom, no és ni molt menys exclusiu per atendre esportistes.

Espero seguir gaudint de la vostra confiança, molts de vosaltres porteu venint des dels primers anys de vida de CeNDieF. Us seguiré donant servei però ara des d’unes noves instal·lacions, molt millors i amb més serveis.