Alguns de vosaltres m’heu preguntat sobre la DEXA, un acrònim que darrerament surt molt en els meus missatges. La DEXA és un sistema d’absorciometria dual de ratjos X, un sistema que gràcies a un feix de fotons permet obtenir dades suficients per a poder mesurar i analitzar de manera detallada la composició corporal a través de valors com la densitat òssia i la distribució dels teixits adipós i magre. Per tant, una metodologia molt interessant per a la valoració de la composició corporal.

Hi ha radiació? No més que la d’un vol d’avió transoceànic. Això la fa un mètode ràpid i segur, perquè per a realitzar una DEXA necessitem 30 minuts, el temps necessari per a: treure’s la roba fins a quedar en roba interior o pantaló curt i top; 2 minuts per situar-se correctament a la màquina, 6 minuts de medició efectiva; i la resta per tornar-se a vestir i rebre l’informe amb les dades imprès i en una carpeta.

Per a més informació la web de Faixat BodyScan: https://www.faixatbodyscan.com/nosotros/