Degut a les mesures preses com a prevenció per a la propagació del COVID-19 i el nou Decret d’Alarma, el Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella (CeNDieF) suspèn la seva activitat laboral presencial i decreta el tancament de les seves consultes fins el 20 d’abril o fins a nou avís.

Donat que el servei de nutrició no es troba dins els considerats serveis mínims, romandrà tancat fins el dia 20 de d’abril o fins a nou avís.

Des de CeNDieF es garanteix el manteniment de serveis de nutrició i dietètica a través del sistema online: Skype, Hangout, Meet, Zoom o altres plataformes, inclosa la visita via telefònica i l’e-mail.

PER A MÉS INFO aneu consultant la pàgina web de CeNDieF, apartat notícies o bé seguiu el Newsletter, que passarà de ser mensual a setmanal.

Desitjo el millor per totes i tots, ben aviat sortirem d’aquesta pandèmia,

Sr. Jordi Sarola Gassiot