Davant la pandèmia que estem vivint tots com a societat i a nivell individual, desitjo i espero que tots i totes estigueu bé, principalment de salut. La protecció personal davant els contagis ha de formar part del nostre dia a dia, sense excuses, la covid-19 és una malaltia molt transmissible.

Segons diversos centres nacionals i internacionals de malalties infeccioses presenten un escenari de convivència amb el SARS-CoV-2 llarg, potser fins a finals de 2021, per tant, caldrà que tots ens adaptem a la que ja s’anomena “nova normalitat”. Portar mascareta, fugir dels grups i multituds i prendre precaucions en totes les relacions personals i professionals. Principalment hem de ser curosos amb la gent gran, els més perjudicats per la infecció.

Tot i que podriem iniciar les visites a partir del dia 11 de maig, amb les mesures de seguretat pertinents, la consulta estarà tancada fins a mitjans de setembre tant per visites presencials com online. Les raons són dues: la primera és que la nova seu de CeNDieF està ubicada a l’INEFC de Barcelona i actualment segueix sent un hospital de campanya depenent de l’Hospital Clínic; i la segona és que jo he tingut diversos problemes de salut i he decidit fer un parèntesi fins al setembre.

Espero que entengueu la decisió.

Jordi Sarola Gassiot