Alguns de vosaltres ja heu passat per la DEXA de composició corporal, segur que ha estat una nova experiència. Aquest anàlisi és una manera d’obtenir més informació sobre els diferents components dels quals estem formats: massa grassa total i segmental, contingut mineral ossi, teixit adipós visceral, massa magra muscular estimada, estudi de les asimetries (en els components corporals) i distribució dels teixits per regions.

Podem mapejar els guanys musculars i la pèrdua de greix en àrees específiques del cos, no en va, el lema de FAIXAT BODYSCAN és: “converteix les teves sensacions en dades”.

Faixat Bodyscan posseix un software novedós, el sistema Prodigy DXA permet assignar diferents codis de color a cada teixit, d’aquesta manera permet estudiar la seva distribució molt més fàcilment.

Informeu-vos al meu correu jsarola@cendief.cat o bé directament a la web www.faixatbodyscan.com on hi trobareu l’agenda de visites online. En el cas de voler afegir la DEXA de composició corporal a una visita meva, només cal que m’aviseu perquè la poguem fer dins de la mateixa hora, que passarà a ser de 45 minuts: uns 8 – 10 minuts per a la DEXA i després per a la visita de seguiment de nutrició i dietètica.

Des de CeNDieF seguim avançant per oferir-vos la darrera tecnologia en composició corporal i afinar al màxim en els objectius antropomètrics i de salut.