La nostra consulta de nutrició, ubicada a l’INEFC de Barcelona, està dedicada principalment a la nutrició i la dietètica. Aquí hi venen tant persones amb sobrepès i obesitat, diabetis tipus 2 o altres metabulopaties com esportistes més amateurs o PRO. També hi venen persones sanes que es fan cribatges preventius en relació a la composició corporal. Quant greix tinc? És el correcte?

Un dels puntals és la composició corporal, i és per això que estem a la Unitat de Nutrició i Composició Corporal Avançada on, juntament amb Faixat BodyScan, realitzem anàlisis exhaustius de valoració dels components corporals.

Si ets un esportista o bé algú a qui estan seguint a nivell alimentari – nutricional per rendiment, pes o salut i et  vols controlar a nivell evolutiu (aigua, massa muscular, teixit adipós, teixit esquelètic, contingut mineral ossi, etc) per enviar al teu dietista-nutricionista, entrenador o preparador físic ens pots contactar i et podem fer el seguiment.

Teniu els preus per les diferents proves a les tarifes de la pàgina web. Podeu venir només a controlar-vos el pes a través de la BIA, fer una antropometria bàsica o complerta, un estudi amb DEXA de composició corporal o amb el mètode BIVA, molt utilitzat en nefrologia.

Fotografia: propietat de @faixatbodyscan , els models són Jordi Sarola com a antropometrista i Anna Cortiles, jugadora de pàdel professional.