Dins la Unitat de Nutrició i Composició Corporal Avançada, formada per CeNDieF i Faixat BodyScan, tenim a dues noves incorporacions que venen a reforçar el servei de nutrició, dietètica i cineantropometria.

La Mònica és Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per Blanquerna, Universitat Ramón Llull, i Màster en Nutrició en l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona (UB). Col·legiada número CAT 1708, també és Coaching Nutricional i Antropometrista certificada per la International Society for Advancement of Kinanthropometry (ISAK).

La Laura també és Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per Blanquerna, Universitat Ramón Llull, i Màster en Nutrició en l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona. Col·legiada CAT890, també és Antropometrista certificada per la International Society for Advancement of Kinanthropometry (ISAK), a més ha cursat estudis en nutrigenòmica i nutrigenètica en l’esport.

Els tres Dietistes – Nutricionistes treballem amb el mateix protocol de visites, utilitzem els mateixos programaris i entreguem la mateixa documentació. No hi ha diferència si et visites amb un o amb un altre, tot i que som conscients que des del punt de vista assistencial els usuaris tenen sempre les seves preferències.

Us animem a seguir confiant la vostra alimentació, nutrició i composició corporal en CeNDieF i agafar visita amb qualsevol dels tres professionals.