Ens plau presentar-vos a la Rocío, coordinadora del Grup de Dietistes-Nutricionistes de CeNDieF Nutrició. Col·legiada núm CAT1384, la Rocío s’incorpora per a la coordinació de la consulta i l’assessorament alimentari i nutricional.

Té una dilatada experiència en la pèrdua de pes, canvi d’hàbits alimentaris i millora de la composició corporal a través de l’alimentació. Elabora plans alimentari-nutricionals dissenyats a mida per a cada pacient segons els objectius personals i l’estat de salut.

La seva dilatada formació en nutrició, microbiota, malaties cròniques i envelliment saludable la fan una professional de molt alt nivell. Per altra banda és tècnica en RX, amb formació específica en DXA. La podreu trobar a l’agenda online per tal de demanar visita amb ella, a més de demanar cita per una DXA de composició corporal o una prova de qualitat òssia.

Benvinguda Rocío!