Menorca Training Camp neix de la passió pel Trail Running i de l’encant i la bellesa que amaga l’illa de Menorca. Menorca ha esdevingut l’illa del Mediterrani de referència quan ens posem a parlar de cultura, tradició, gastronomia, esport i naturalesa. Gràcies a la gran estima de la població s’han dut a terme diferents iniciatives per preservar el camp i la naturalesa menorquina. És per axiò que des del 2023 Menorca és Patrimoni Munidal de la Humanitat reconeguda per la UNESCO.

Menorca Training Camp uneix esport, naturalesa, gastronomia i cultura en un paquet amb pensió completa pensat perquè els i les esportistes puguin gaudir de 6 dies d’entrenaments, activitats i xerrades amb totes les comoditats cobertes i a un preu inigualable. La major part de les rutes del Menorca Training Camp transcorren pel sender de referència de l’illa, el GR 223. Un sender històric anomenat Cami de Cavalls, que dona la volta completa a l’illa passant per les més de mil cales que té la costa menorquina i amb un total de 185km i 4.000 metres de desnivell acumulat.

El Training Camp, que es durà a terme del 7 al 12 d’octubre de 2024 és el primer Training Camp pensat per a esporties de Trail Running d’alta dedicació. Per completar els 160 km i 3.500 metres positius que es faràn durant els 6 dies es requereix tenir una bona condició física, no només per superar-ho sinó per també poder gaudir al màxim d’aquesta gran experiència menorquina.

Per més informació es poden consultar les xarxes socials oficials de Menorca Training Camp i sobretot no badeu en inscriur-te a aquesta aventura.

Les inscripcions són limitades i el preu augmentarà en els propers mesos. Ens trobaràs a la web menorca training camp, a Instagram i Facebook.

Viu l’aventura de Menorca Training Camp!