Aliments de temporada: març

Aliments de temporada: març

Març s’acosta amb canvis, el bon temps ens va introduïnt a la primavera i amb un seguit de nous productes i coccions. Poc a poc ens acomiadem d’aliments d’hivern com la carxofa, nap, xirivia, l’api o les cols. També anem deixant els brous i...
L’estratègia del fons de nevera per no picar

L’estratègia del fons de nevera per no picar

Una molt bona manera de gestionar la setmana a nivell alimentari i nutricional és tenir preparat per a tota la setmana el fons de nevera, perquè cuidar-se comença per saber gestionar la llista de la compra. Però, què és el fons de nevera? Són aliments que nosaltres...
Aliments de temporada: febrer

Aliments de temporada: febrer

Comencem el febrer confinats per la covid-19 i amb un temps molt variable: fred, vent intens i sol potent a estones que ens fa pujar les temperatures. Caldrà anar en compte, perquè és la millor combinació per agafar fred i costipar-se, per tant, molta vitamina C que...
Recomanacions alimentàries i nutricionals davant el Covid-19

Recomanacions alimentàries i nutricionals davant el Covid-19

Diversos estudis ens estan demostrant que mantenir un pes saludable i uns hàbits de vida correctes ( feina, família, esport i alimentació) manté un organisme fort, un sistema immunitari preparat per fer front a una intrusió vírica. Però compte! Hi ha molts més factors...
Aliments de temporada: gener

Aliments de temporada: gener

Gener i fred intens són sinònims, i més aquest any 2021. I això fa que ens vinguin de gust més plats calents com sopes, brous, cremes o purès, verdura cuita i menys amanides i aliments freds. El gener ja és època punta de cítrics com la mandarina, taronja, aranja,...
El realfooding a la nostra vida

El realfooding a la nostra vida

El terme anglès real fooding significa menjar real i s’ha posat de moda per definir un estil de vida alimentari basat en l’eliminació dels aliments ultraprocessats, en la mesura del possible. Acabo de posar #realfooding a Intagram: 553 milions de...