Qui som?

Sr. Jordi Sarola

Sr. Jordi Sarola

CeNDieF és una consulta de nutrició i dietètica dirigida pel Sr. Jordi Sarola, Dietista – Nutricionista – Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID-UB), Graduat en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic (UVic), Màster en Investigació en Salut per la Universitat de Lleida (UdL) i Cineantropometrista de Nivell 3 acreditat per la International Society for the Advancement of Kinanthropometry(ISAK), membre i docent de l’Escola Catalana de Cineantropometria (ECC-INEFC), professor de nutrició al Tecnocampus de Mataró i al Parc de Salut del Mar, totes elles adscrites a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

La nostra experiència, amb ja més de 6000 pacients visitats, ens dóna la solvència suficient en la part assistencial de la consulta, dins l’àmbit de la nutrició i la dietètica. I la participació en projectes d’investigació a l’INEFC de Barcelona o dins de grans reptes esportius, ens dóna la solidesa en quant a missatge amb evidència científica.

 

Col·laboradors/es

Sra. Tere Fullana

Sra. Tere Fullana

TFswim

Nascuda a Palma de Mallorca el 1981, Tere ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a Barcelona. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona, ​​Readaptadora esportiva i Màster en Gestió i Direcció Esportiva per la UPF, va crear el seu propi projecte per al perfeccionament tècnic de la natació el 2010. Des de llavors, la Tere ha ajudat a centenars d’esportistes professionals i amateurs a millorar el seu rendiment a l’aigua gràcies a una metodologia innovadora i propera.

Sr. Tino Bermejo

Sr. Tino Bermejo

  • Membre de l’equip espanyol de Pentatló Modern.
  • Esgrimista internacional.
  • Entrenador físic per diverses federacions: Comitè Olímpic de la Xina, Federació Catalana D’Esgrima, Federació Espanyola de Pentatló Modern.
  • Entrenador d’atletes: Marta GarcíaMiguel (quintuple campiona d’Espanya de Pentatló Modern), Leticia Pérez (guanyadora Ultra Trail Menorca 100km).
Sr. Ivan de Ascó

Sr. Ivan de Ascó

Telf.: 689 356 453

Graduat en CAFyD i cursant el Màster Universitari en Gestió Esportiva, té més de 5 anys d’experiència en l’Activitat i l’Exercici Físic com a entrenador personal.