Qui som?

 

Un gran equip al teu servei

La nostra experiència, amb més de 10000 pacients visitats, ens dóna la solvència suficient en la part assistencial de la consulta, dins l’àmbit de la nutrició i la dietètica aplicades a la nutrició clínica i esportiva. I la participació en projectes d’investigació tant a l’INEFC de Barcelona com en els principals reptes esportius nacionals (maratons, triatlons, etc), ens dóna la solidesa en termed de missatge amb evidència científica.

D-N Rocío Fábregas Unzurrunzaga

D-N Rocío Fábregas Unzurrunzaga

Coordinadora de CeNDieF

CeNDieF és una consulta de nutrició i dietètica sota la direcció de la dietista-nutricionista Rocío Fágregas, Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Navarra, Diploma de Nutrició Esportiva del COE, Màster en Innovació i Emprendiment en Nutrició, malalties cròniques i envelliment saludable (Universitat de Barcelona), amb titulació d’operadora de RX, per a la realització de DXAs.

D-N Mònica Ramos

D-N Mònica Ramos

Dietista - nutricionista

Graduada en nutrició humana i dietètica per Blanquerna, Universitat Ramón Llull, i màster en nutrició en l’activitat física i l’esport per la Universitat de Barcelona. Col·legiada número CAT 1708, també és Coaching Nutricional i Antropometrista nivell 1 ISAK. Forma part de l’equip de CeNDieF des del 2021.

D-N Laura Rey

D-N Laura Rey

Dietista - Nutricionista

Graduada en nutrició humana i dietètica per Blanquerna, Universitat Ramón Llull, i Màster en nutrició en l’activitat física i l’esport per la Universitat de Barcelona i curs de nutrigenòmica i nutrigenètica en l’esport. Col·legiada número CAT890, també és Antropometrista nivell 1 ISAK i forma part de l’equip de CeNDieF des del 2021.

 

Col·laboradors/es

Sra. Tere Fullana

Sra. Tere Fullana

TFswim

Nascuda a Palma de Mallorca el 1981, Tere ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a Barcelona. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona, ​​Readaptadora esportiva i Màster en Gestió i Direcció Esportiva per la UPF, va crear el seu propi projecte per al perfeccionament tècnic de la natació el 2010. Des de llavors, la Tere ha ajudat a centenars d’esportistes professionals i amateurs a millorar el seu rendiment a l’aigua gràcies a una metodologia innovadora i propera.

Sr. Tino Bermejo

Sr. Tino Bermejo

  • Membre de l’equip espanyol de Pentatló Modern.
  • Esgrimista internacional.
  • Entrenador físic per diverses federacions: Comitè Olímpic de la Xina, Federació Catalana D’Esgrima, Federació Espanyola de Pentatló Modern.
  • Entrenador d’atletes: Marta GarcíaMiguel (quíntuple campiona d’Espanya de Pentatló Modern), Leticia Pérez (guanyadora Ultra Trail Menorca 100km).
Sr. Ivan de Ascó

Sr. Ivan de Ascó

Graduat en CAFyD i cursant el Màster Universitari en Gestió Esportiva, té més de 5 anys d’experiència en l’Activitat i l’Exercici Físic com a entrenador personal.