Qui som?

 

Un gran equip al teu servei

La nostra experiència, amb més de 6000 pacients visitats, ens dóna la solvència suficient en la part assistencial de la consulta, dins l’àmbit de la nutrició i la dietètica. I la participació en projectes d’investigació a l’INEFC de Barcelona o dins de grans reptes esportius, ens dóna la solidesa en quant a missatge amb evidència científica.

Sr. Jordi Sarola

Sr. Jordi Sarola

Director de CeNDieF

CeNDieF és una consulta de nutrició i dietètica dirigida pel Sr. Jordi Sarola, Dietista – Nutricionista Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID-UB), Graduat en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic (UVic), Màster en Investigació en Salut per la Universitat de Lleida (UdL) i Cineantropometrista de Nivell 3 acreditat per la International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK), membre i docent de l’Escola Catalana de Cineantropometria (ECC-INEFC), professor de nutrició al Tecnocampus de Mataró i al Parc de Salut del Mar, totes elles adscrites a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Srta. Mònica Ramos

Srta. Mònica Ramos

Dietista - nutricionista

Graduada en nutrició humana i dietètica per Blanquerna, Universitat Ramón Llull, i màster en nutrició en l’activitat física i l’esport per la Universitat de Barcelona. Col·legiada número CAT 1708, també és Coaching Nutricional i Antropometrista nivell 1 ISAK. Forma part de l’equip de CeNDieF des del 2021.

Srta. Laura Rey

Srta. Laura Rey

Dietista - Nutricionista

Graduada en nutrició humana i dietètica per Blanquerna, Universitat Ramón Llull, i Màster en nutrició en l’activitat física i l’esport per la Universitat de Barcelona i curs de nutrigenòmica i nutrigenètica en l’esport. Col·legiada número CAT890, també és Antropometrista nivell 1 ISAK i forma part de l’equip de CeNDieF des del 2021.

Sr. Aleix Janer

Sr. Aleix Janer

Comunicació i TIC

Membre de l’equip de CeNDieF des del 2020, és el responsable de comunicació i de la tecnologia i serveis que envolten la nostra consulta. S’encarrega de que t’arribi tota la informació que necessites i de millorar els nostres sistemes perquè la teva experiència sigui cada dia més còmode i innovadora.

 

Col·laboradors/es

Sra. Tere Fullana

Sra. Tere Fullana

TFswim

Nascuda a Palma de Mallorca el 1981, Tere ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a Barcelona. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona, ​​Readaptadora esportiva i Màster en Gestió i Direcció Esportiva per la UPF, va crear el seu propi projecte per al perfeccionament tècnic de la natació el 2010. Des de llavors, la Tere ha ajudat a centenars d’esportistes professionals i amateurs a millorar el seu rendiment a l’aigua gràcies a una metodologia innovadora i propera.

Sr. Tino Bermejo

Sr. Tino Bermejo

  • Membre de l’equip espanyol de Pentatló Modern.
  • Esgrimista internacional.
  • Entrenador físic per diverses federacions: Comitè Olímpic de la Xina, Federació Catalana D’Esgrima, Federació Espanyola de Pentatló Modern.
  • Entrenador d’atletes: Marta GarcíaMiguel (quíntuple campiona d’Espanya de Pentatló Modern), Leticia Pérez (guanyadora Ultra Trail Menorca 100km).
Sr. Ivan de Ascó

Sr. Ivan de Ascó

Graduat en CAFyD i cursant el Màster Universitari en Gestió Esportiva, té més de 5 anys d’experiència en l’Activitat i l’Exercici Físic com a entrenador personal.